Arrangementer

rek7Husk det er gratis at deltage, kaffe og kage for et symbolsk beløb !

 

Arrangementer:

Program efterår 2021

Generalforsamling

Så er det op på cyklen så du kan komme til GENERALFORSAMLING den21. september 2021 kl. 19:30. Dagsorden i henhold til vedtægten, husk forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest 5 hverdage før generalforsamlingen.

Kun for medlemmer !

Onsdag den 13. oktober 2021

 

 Rationering, dyrtid og vareknaphed – Udstillingsåbning og foredrag

Den 9. april 2020 var det 80 år siden Danmark blev besat af Tyskland. I den anledning åbner vi med cirka 1½ års forsinkelse den ”nye” særudstilling, Rationering, dyrtid og vareknaphed. Lone Fasmer vil fortælle om tidens husmødre, der ved hjælp af stor sparsommelighed, opfindsomhed og hårdt arbejde fik hverdagen til at fungere for familien.

 

Sted og tid: Arkivet, Hovedgaden 38A, Undløse kl. 19.30

Søndag den 31. oktober 2021

 

Halloween

Igen i år inviterer vi børnene til at besøge arkivet, hvor de vil kunne få lidt til slikposen samt en uhyggelig oplevelse med afklippede fingre.

Alle voksne er velkommen til at lægge vejen forbi til en kop kaffe og et stykke uhyggelig kage, og så kan I samtidig beundre de dejlige børn.

 

Sted og tid: Arkivet, Hovedgaden 38A, Undløse kl. 19.00 til 20:30

Lørdag den 13. november 2021

 

Arkivernes dag

I anledning af Arkivernes dag viser vi postkort fra hele Gammel Jernløse kommune.

Der er mulighed for aflevering af gamle billeder og arkivalier, samt at få en snak og eventuelt lidt hjælp til din slægtsforskning.

Vi har kaffe på kanden og fadene fulde af kage, så vi håber, at rigtig mange af vore medlemmer har lyst til at lægge vejen forbi.

Tag gerne naboen med.

 

Sted og tid: Arkivet, Hovedgaden 38A, Undløse kl. 14:00 til 17:00

Tirsdag den 16. november 2021

Slægtsforskning og slægtshistorier

Slægtsforsker Per Andersen vil fortælle om, hvordan man finder oplysninger om sin slægt. Per vil i foredraget tillige fortælle om nogle af de mange sager, som han har arbejdet med gennem årene og komme med eksempler på gode slægtshistorier.

 

Sted og tid: Arkivet, Hovedgaden 38A, Undløse kl. 19.30